Kozköy Mahallesi “Her Akşam Başka Bir Mahalde İftar Yemeği” Programı

2018-06-11

Yakakent Belediyesi olarak 5 yıldır uygulamaya koyduğumuz “Her Akşam Başka Bir Mahalde İftar Yemeği” programımızı bu akşam Kozköy Mahallesi Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesine kurduğumuz iftar soframızla mahalle halkımızla buluştuk.

Aynı sofrada buluşan ve aynı lokmalarla oruçlarını açan vatandaşlara, Yakakent Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma ve ailesi, Büyükşehir Meclis Üyemiz Turan Çakır ve Ailesi, Belediye Meclis Üyesi Muhteber Çevik ve Ailesi, AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Üyesi Naile Yetmişbir, Kozköy Mahalle Muhtarı Mecit Baş ve Ailesi, Belediye Personeli, AK Parti Yakakent İlçe Teşkilatı Üyeleri eşlik etti.

Yakakent İlçesinde, Ramazan Ayının güzelliklerini hep birlikte tattıklarını söyleyen Belediye Başkanımız Hüseyin KIYMA, “ Yakakent bizim evimiz. Yakakentliler de ailemiz. Bu anlamda Ramazan Ayının güzelliklerini ailemizle birlikte yaşamak için beş yıldır olduğu gibi bu Ramazanda da iftar programı düzenledik. İftarlarla mahallelerde kurduğumuz sofralarda oruçlarımızı vatandaşlarımızla birlikle açıyoruz.

Bu akşam bizleri yalnız bırakmayan Büyükşehir Meclis Üyemiz Turan ÇAKIR’a, Belediye Meclis Üyemiz Muhteber Çevik’e AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Üyemiz Naile Yetmişbir’e, Mahalle Muhtarımız Mecit Baş’a, misafirlerimize ve tüm mahalle halkına teşekkürlerimi sunuyorum.

Bizler bu akşam sizlerle birlikte olmak, sizlerle orucumuzu açmak istedik. Sizlerde bizim soframıza geldiniz, bizleri yalnız bırakmadınız. Cenab-ı Hakk tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Elimizden geldiğince, mahallerimizdeki sorunları ve eksiklerimizi gidermeye çalışıyoruz, bu vesileyle göremediğimiz noksanlarımızı ve sorunlarınızı sizlerden dinlemek istedik. Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının had safhaya ulaştığı, onbir Ayın Sultanı olan Ramazan Ayı sevginin, kardeşliğin ve paylaşmanın artmasına vesile oluyor. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın.‘’Dedi