Küplüağzı Mahallesi “Her Akşam Başka Bir Mahalde İftar Yemeği” Programı

2018-06-07

Yakakent Belediyesi olarak 5 yıldır uygulamaya koyduğumuz “Her Akşam Başka Bir Mahalde İftar Yemeği” programımızı bu akşam Küplüağzı Mahallesinde kurduğumuz iftar soframızla mahalle halkımızla buluştuk.

Aynı sofrada buluşan ve aynı lokmalarla oruçlarını açan vatandaşlara, Yakakent Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma ve Ailesi, AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Üyesi Naile Yetmişbir, Yakakent Belediyesi Meclis Üyeleri Muhteber Çevik, Hasan Sarısoy, Küplüağzı Mahalle Muhtarı Sanayi Danacı, Liman Mahalle Muhtarı Sezai Özdemir, AK Parti Yakakent İlçe Teşkilat Üyeleri ve Mahalle Halkı eşlik etti.

Yakakent İlçesinde, Ramazan Ayının güzelliklerini hep birlikte yaşayacakları bir program hazırladıklarını söyleyen Belediye Başkanımız Hüseyin KIYMA, “ Yakakent bizim evimiz. Yakakent’liler de ailemiz. Bu anlamda Ramazan Ayının güzelliklerini ailemizle birlikte yaşamak için 5 yıldır olduğu gibi bu Ramazanda da iftar programı düzenledik. İftarlarla mahallelerde kurduğumuz sofralarda oruçlarımızı vatandaşlarımızla birlikle açıyoruz.

Bizler bu akşam sizlerle birlikte olmak, sizlerle orucumuzu açmak istedik. Sizlerde bizim soframıza geldiniz, bizleri yalnız bırakmadınız. Herkesin evinde içecek bir kap çorbası elbet vardır elbet. Bizim amacımız sizlere yemek dağıtmak değil, sizlerle birlikte bu mübarek ayda aynı sofrayı paylaşmak, dertlerinizi dinlemek, sizlerle birlikte iftarımızı açmak. Allahü Teâlâ tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Bizleri yalnız bırakmayan bütün mahalle halkımıza teşekkür ediyorum” Dedi.