Küplüağzı Mahallesi Oğuz Mevkii Beton Yol Çalışmaları

2018-08-14

Küplüağzı Mahallesi Oğuz Mevkii Beton Yol Çalışmaları

Her Mahalleye 500 Metre Beton Yol” projemiz devam ediyor.

Bir süredir sağlıklı bir şekilde hizmet veremeyen Küplüağzı mahallesi Oğuz mevkii içi yolunun beton yol kaplaması çalışmalarına başlanmıştır.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, Büyükşehir Meclis Üyemiz Turan Çakır ve Mahalle Muhtarı Sanai Danacı ile birlikte Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapımı devam eden beton yol çalışma alanlarını yerinde görmek üzere Oğuz Mevkiine yaptığı ziyarette, mahalle halkıyla bir araya gelerek çalışma alanları hakkında fikir alış verişinde bulundular.

Mahalle sakinlerimizin yapılmakta olan beton yol çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiği ziyarette Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma bütün mahallemizde bozulan yollarımız dâhil tüm mahallelerimizde ulaşım kalitesini arttıracak şekilde yol çalışmalarına devam edileceğini ifade etti.

Yol çalışmaları hakkında bilgi alan Belediye Başkanımız bölgedeki incelemelerini tamamlayarak mahallemizden ayrıldı.