Kürüz Gürgenlik Mahallesi Beton Yol Çalışmalarımız Devam Ediyor.

2018-07-23

Geçen yıl uygulamaya koyduğumuz “Her Mahalleye 500 Metre Beton Yol” projesi bu yılda devam ediyor.

Kürüz mahallemize geçen yıl yaptığımız 500 metre beton yola ilave olarak, bir süredir sağlıklı bir şekilde hizmet veremeyen Gürgenlik mevkii içi bazı yolların parça parça halinde 500 metrelik beton yol kaplaması yapımı hususunda Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen beton yol kaplama çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, Büyükşehir Meclis Üyemiz Turan Çakır ile birlikte Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapımına devam edilen beton yol çalışma alanlarını yerinde görmek üzere Gürgenlik mevkiine yaptığı ziyarette, mahalle halkıyla ve Mahalle Muhtarı Şenol Acar bir araya gelerek çalışma alanları hakkında istişarelerde bulundular.

Mahalle sakinlerimizin yapılmakta olan beton yol çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiği ziyarette Belediye Başkanımız bütün mahallemizde bozulan yollarımızda dâhil tüm mahallelerimizde ulaşım kalitesini arttıracak şekilde yol çalışmalarına devam edileceğini ifade etti.

Yol çalışmaları hakkında bilgi alan Belediye Başkanımız bölgedeki incelemelerini tamamlayarak mahallemizden ayrıldı.