Kürüz-Gürgenlik Mahallesi “Her Akşam Başka Bir Mahalde İftar Yemeği”

2018-06-13

Yakakent Belediyesi olarak 5 yıldır uygulamaya koyduğumuz “Her Akşam Başka Bir Mahalde İftar Yemeği” programımızı Kürüz-Gürgenlik Mahallesi Kürüz Merkez camisi bahçesine kurduğumuz iftar soframızla mahalle halkımızla bir araya geldik.

Aynı sofrada buluşan ve aynı lokmalarla oruçlarını açan vatandaşlarımıza, Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma ve Ailesi, Yakakent’iler Derneği Başkanı Kudret Tek, Büyükşehir Meclis Üyesi Turan Çakır ve Ailesi, YADEF Üyeleri, Belediye Meclis Üyemiz Muhteber Çevik ve Ailesi,  AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Üyemiz Naile Yetmişbir, Kürüz- Gürgenlik Mahalle Muhtarı Şenol Acar, AK Parti Yakakent İlçe Teşkilatı Üyeleri ve Mahalle Halkı eşlik etti.

İlçemiz Kürüz Camisi bahçesinde Belediyemiz tarafından düzenlenen ve yaklaşık 150 kişinin katılım gösterdiği iftar programında Mahalle sakinlerine hitap eden Başkanımız “Mübarek Ramazan ayı münasebeti ile Yakakent Belediyesi olarak bu yıl beşincisini tertip ettiğimiz “Her Akşam Başka Bir Mahalde İftar Yemeği” programımıza katılımlarınızdan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.

Bizler bu akşam sizlerle birlikte olmak, sizlerle orucumuzu açmak istedik. Sizlerde bizim soframıza geldiniz, bizleri yalnız bırakmadınız. Cenab-ı Hakk tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Ramazan ayının manevi ortamında birlik ve beraberliğimizin güçlenerek devam etmesini daha nice ramazanlara hep birlikte ulaşmayı ümit ediyor gelecek Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum.

Ayrıca bu akşamki iftar programımıza katkıda bulunan Yakakent’iler Derneği Başkanımız Sayın Kudret Tek’e teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu münasebetle tüm hemşerilerimin ve İslam Âlemi’nin geçmiş Mübarek Kadir Gecesi’ni en içten dileklerimle tebrik eder, ülkemize ve tüm insanlığa barış, sağlık ve esenlikler getirmesi temennisiyle, saygılar sunarım.” dedi.