Liman Mahallesi “Her Akşam Başka Bir Mahalde İftar Yemeği” Programı

2018-06-10

Yakakent Belediyesi olarak 5 yıldır uygulamaya koyduğumuz “Her Akşam Başka Bir Mahalde İftar Yemeği” programımızı bu akşam Liman Mahallesi Şenlik alanına kurduğumuz iftar soframızla mahalle halkımızla bir araya geldik.

Aynı sofrada buluşan ve aynı lokmalarla oruçlarını açan vatandaşlarımıza, Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma ve Ailesi, Büyükşehir Meclis Üyesi Turan Çakır ve Ailesi, Belediye Meclis Üyeleri Muhteber Çevik ve Ailesi, Naile Yetmişbir ve Ailesi, Liman Mahalle Muhtarı Sezai Özdemir, AK Parti Yakakent İlçe Teşkilatı Üyeleri ve Çok sayıda Yakakent’liler eşlik etti.

İlçemiz Liman Mahallesinde Belediyemiz tarafından düzenlenen ve yaklaşık 300 kişinin katılım gösterdiği iftar programında Mahalle sakinlerine hitap eden Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma“ Mübarek Ramazan ayı münasebeti ile Yakakent Belediyesi olarak bu yıl beşincisini tertip ettiğimiz “Her Akşam Başka Bir Mahalde İftar Yemeği” programımıza katılımlarınızdan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.

Bizler bu akşam sizlerle birlikte olmak, sizlerle orucumuzu açmak istedik. Sizlerde bizim soframıza geldiniz, bizleri yalnız bırakmadınız. Cenab-ı Hakk tuttuğumuz oruçları kabul etsin.

Ramazan ayının manevi ortamında birlik ve beraberliğimizin güçlenerek devam etmesini daha nice ramazanlara hep birlikte ulaşmayı ümit ediyor gelecek Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum.

Ayrıca bu gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne kavuşmuş olmanın heyecanı ve sevincini yaşıyoruz.

Kadir Gecesi sema kapılarının sonuna kadar açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu bir gecedir. Dargınlıklara ve kırgınlıklara son vermek, nefretin yerine sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği hâkim kılmak için bu gece insanlara önemli fırsatlar sunmaktadır.

Bu münasebetle tüm hemşerilerimin ve İslam Âlemi’nin Mübarek Kadir Gecesi’ni en içten dileklerimle tebrik eder, ülkemize ve tüm insanlığa barış, sağlık ve esenlikler getirmesi temennisiyle, saygılar sunarım.” dedi.