Mart Ayı Personel Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

2018-03-31

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma’nın başlattığı ve her ay düzenli olarak yapılan, Mart ayı personel toplantısı 31/03/2018 Cumartesi günü saat 12.00' da yapıldı.

Belediyemizin Sosyal Hizmetler ve Çözüm Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya belediye bünyesinde çeşitli görevlerde çalışan bütün personeller ve amirler katıldı.

Toplantıda belediyemizin yapmış olduğu faaliyetler ele alınarak önümüzdeki süreçte yapılması planlanan çalışmalar ve projeler hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Toplantıda konuşma yapan Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, “Belediyenin işi hizmet anlamında iyi yürümeli. Vatandaşa her konuda yardımcı olunmalı ve her vatandaşa eşit davranmalı. Yakakent Belediyesi olarak yaptığımız hizmetlerde çok mesafe kat ettik. Yakakent her yıl pozitif yönde değişiyor ve gelişiyor. Bu gelişme bizleri memnun ediyor. Öncelikle bütün yönetici arkadaşlardan işçi arkadaşlarımıza kadar herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor ve Allah razı olsun diyorum.

Bundan sonrada bu güzel hizmetleri muhakkak artarak devam ettireceğiz. Çünkü beklentiler fazla, Yakakent’imizin ölçeği büyüdü. İnsanların beklenti düzeyleri arttı. Önceliğimiz her zaman vatandaşlarımızın memnuniyeti olmalıdır” dedi.

ÖNCELİĞİMİZ İŞ GÜVENLİĞİ

Daha sonra iş güvenliğine değinen Belediye Başkanımız Hüseyin KIYMA; “Bütün arkadaşlar işini yaparken önce iş güvenliğini almalı. En önemlisi iş güvenliğidir. İşler yasalar ve mevzuat çerçevesinde disiplinli bir şekilde yapılmalı. Ne olursa olsun hizmet elbette önemli ancak iş güvenliği yani sizlerin güvenliği çok daha önemli. Sizler bize emanetsiniz asla ve asla tedbir ve önleminizi almadan işe başlamayın. Bozulan bir makina tamir edilebilir ancak giden bir can geri gelmez. Sizlerin evlerine sağlıklı gitmesi aileleri ile huzur içerisinde oturması bizlerin en büyük hedefi ifadelerini kullandı.”

Toplantının sonun personelin görüş ve önerileri ile sormak istedikleri soruları dinleyen Belediye Başkanımız, ayrıca bütün personele çalışmalarından dolayı teşekkür etti.