Mayıs Ayı Muhtarlarla İstişare Toplantısı

2018-05-09

Yakakent Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA, Belediyemiz birim Amirleri ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek aylık istişare ve değerlendirme toplantısında yapımı devam eden ve yapılması planlanan çalışmaları değerlendirdi.

İstişare geleneğini sürdüren Belediye Başkanımız, muhtarlarla fikir alışverişinde bulunarak mahallelerdeki eksikliklere köklü çözüm üretmek için Belediyenin tüm imkânlarının muhtarların ve mahallelerin hizmetinde olduğunu, Belediyenin kaynaklarını adil bir şekilde halka hizmet için, israf etmeden kullanacaklarını ifade etti. Mahalle muhtarlarının mesai arkadaşları olduğunu ifade eden Başkanımız muhtarlarımızla işbirliği ve uyum içinde çalışacaklarını dile getirdi.

Toplantı gündeminde; Her mahallede iftar programı, ilçemizde Mayıs ayında başlayacak olan Mahalle içi beton yol çalışmaları, Muhtarlıklar adına Belediyemiz tarafından yapılan ve yapılacak olan 500 metre beton yol projesi,  ilçemizin güncel projelerinin değerlendirilmesi yapıldı.

Biz ilçemizde halkımıza hizmet götürürken Büyükşehir Belediyesi, SASKİ veya Yakakent Belediyesi ayrımı yapmıyoruz. Yapılan hizmetlerde elbette bir iş bölümü ve iş planı var. Ama devletimizin desteği ile hizmetlerimiz bir bütün teşkil ediyor ve sürekli koordinasyon halindeyiz. Hizmetlerimizi planlarken muhtarlarımız halkla buluşma noktamız. Onlar Mahallelerimizde vücudumuzdaki kılcal damarlar gibi halkımızla koordinasyonumuzu ve sorun tespiti yapmamızı sağlıyor. Programlarımızı yaparken kendileri ile sürekli istişare içindeyiz. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ne aldanan nede aldatan olacağız. Verdiğimiz sözü tutacağız, tutamayacağımız sözü vermeyeceğiz. Bu sebeple bu toplantıda Yakakent Belediyesi olarak hep birlikte bir istişare yapmak ve düşüncelerinizi dinlemek istedik. Katılımlarınız için hepinize teşekkür ederim’’ dedi.

Son olarak Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA; ‘’Bundan sonra da düzenli bir şekilde, birlikte yöneteceğiz sloganı ile çıktığımız yolda sizinle beraber hizmet üretmeye devam edeceğiz.’’ Dedi