Merkez Mahallesi 133. Ve 137. Sokak Beton Yol Çalışmaları

2018-09-05

Geçen yıl uygulamaya koyduğumuz “Her Mahalleye 500 Metre Beton Yol” projemiz devam ediyor.

Merkez mahallemize geçen yıl yaptığımız parça parça 500 metre beton yola ilave olarak, bir süredir sağlıklı bir şekilde hizmet veremeyen Merkez Mahallesi 134. Ve 137. Sokak yolunun beton yol kaplaması yapımı hususunda Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen yol alt yapısı çalışmaları geçtiğimiz günlerde sona ermiş olup, beton yol kaplama çalışmalarına hafta başı başlanmıştır.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, Büyükşehir Meclis Üyemiz Turan Çakır ve Küplüağzı Mahalle Muhtarı Senayi Danacı ile birlikte Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapımına başlanan beton yol çalışma alanlarını yerinde görmek üzere çalışma alanlarına yaptığı ziyarette, mahalle halkıyla bir araya gelerek çalışma alanları hakkında fikir alış verişinde bulundu.

Mahalle sakinlerimizin yapılmakta olan beton yol çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiği ziyarette Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma bütün mahallemizde bozulan yollarımız dâhil tüm mahallelerimizde ulaşım kalitesini arttıracak şekilde yol çalışmalarına devam edileceğini ifade etti.

Yol çalışmaları hakkında bilgi alan Belediye Başkanımız bölgedeki incelemelerini tamamlayarak mahallemizden ayrıldı.