Merkez Mahallesi Bahçelievler Mevkii Üst Yapı Çalışmalarımız Başlamıştır.

2018-08-01

İlçemizde bir süredir devam eden altyapı projesi nedeniyle zarar gören yol ve yaya kaldırımlarının bakım onarım ve yenileme çalışmaları üst yapı düzenlemeleri kapsamında parke (Kilit) taş kaplama ve peyzaj çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Üst yapı çalışmaları kapsamında İlçemiz Merkez Mahallesine bağlı Bahçelievler Mevkii 11. sokakta alt yapı çalışmaların tamamlandığı bölgelerde parke taş (Kilit Taş) kaplama ve peyzaj çalışmaları başlanmıştır.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma ve Belediyemiz Büyükşehir Meclis Üyesi Turan Çakır ile birlikte çalışmalara bizzat katılarak, yerinde yapılan tespitlerle çalışmaları yerinde incelemiş olup, vatandaşlarımızın beklentilerinin karşılanması hususunda hassasiyetini dile getirerek, çalışmalar esnasında bu vesileyle vatandaşlarımız ile bir araya gelmiş, ilçemizdeki çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunmuştur.

Belediye Başkanımız çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada; “Merkez Mahallemize bağlı sokakların bakım onarımı ve parke taşı döşeme çalışmalarının %85’nin tamamlandığını, Sonbahar ve Kış ayları gelmeden ihtiyaç olan sokakların bakım onarımlarının ve parke taşı (Kilit Taşı) döşemelerinin tamamlanmasını istediğini belirten Belediye Başkanımız, bu sokakların devamında Bahçelievler mevkiine bağlı diğer sokaklarında eksik kalan bölümlerini de kapsayan bu çalışmalar neticesinde en kısa sürede zarar gören kaldırımların ve yolların vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz.” Dedi.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma; İlçemizde devam eden çalışmalarla ilgili gösterdikleri hassasiyet ve alakalarından dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zihni ŞAHİN olmak üzere, Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun ÖNCEL, SASKİ Genel Müdürü Kamil DEMİRCİOĞLU, SASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanı Muhlis YEŞİLYURT ve emeği geçen herkese teşekkürlerini sunarak çalışma alanından ayrılmıştır.