Merkez Mahallesi Bakım Onarım Çalışmalarımız Devam Ediyor.

2018-07-04

Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma ilçemiz Merkez Mahallesi Cumhuriyet Sokakta alt yapı esnasında bozulan ve tahrip olan yaya kaldırım bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceledi.

Yaz mevsiminde binlerce kişiye ev sahipliği yapan ilçemizde dışarıdan gelen misafirlerimize ve ilçe halkımıza daha güzel hizmet verebilmek adına çalışmalarımız devam etmektedir.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Merkez Mahallesine bağlı Cumhuriyet sokakta başlatılan çevre düzenleme, Cadde yıkama, Kilit taş ve yaya kaldırım bakım onarım çalışmaları vatandaşlarımız tarafından takdirle karşılandı.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma çalışmalara bizzat katılarak, yerinde yapılan tespitlerle çalışmaları denetlemiş olup, vatandaşlarımızın beklentilerinin karşılanması hususunda hassasiyetini dile getirmiştir ve çalışmaları takip ederken bu vesileyle vatandaşlarımızla bir araya gelmiş, Belediyemizin çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunmuştur.