Merkez Mahallesi Çığlık Mevkii Stabilize Yol Çalışmalarına Başlandı

2018-01-08

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA ile Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Turhan ÇAKIR başlatılan çalışmaları yerinde inçeledi.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Mahalle içi yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Merkez Mahallesine bağlı Çığlık Mevkiinde stabilize yol bakım onarım ve yol genişletme çalışması başladı.

Çalışmaları yerinde inceleyen, Başkanımız Hüseyin KIYMA: “Belli bir plan ve proje doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın hiçbir talebini göz ardı etmiyoruz.  Vatandaşlarımızın taleplerini ve önerilerini en üst düzeyde değerlendiriyoruz. Bu anlamda da onlardan gelecek her türlü talepleri ve önerileri hızlı bir şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. İlçemiz Mahallelerindeki Belediyemiz sorumluluk alanlarında planlanan yol yapım çalışmaları, ihtiyaç önceliklerine yönelik olarak günlük ve haftalık programlanarak yapılıyor. Bu bağlamda ilçemiz Kürüz Gürgenlik Mahallesi Çığlık Mevkiinde mevcut yolların zeminleri sağlamlaştırılarak stabilize çalışması yapıldı.” Dedi.

Ayrıca Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA ile Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Turhan ÇAKIR başlatılan çalışmalar esnasında vatandaşlarımızın talep ve şikâyetlerini yerinde dinleyerek, önceliğimiz her zaman halkımızdır dedi.