Merkez Mahallesi İnönü Sokak Parke Taş Çalışmaları

2018-11-07

Üst yapı çalışmaları kapsamında İlçemiz Merkez Mahallesi bağlı İnönü sokakta parke taş kaplama ve peyzaj çalışmaları başlanmıştır.

İlçemizde altyapı projesi nedeniyle zarar gören yol ve yaya kaldırımlarının bakım onarım ve yenileme çalışmaları üst yapı düzenlemeleri kapsamında parke taş kaplama ve peyzaj çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma, çalışmalara bizzat katılarak, yerinde yapılan tespitlerle çalışmaları yerinde incelemiş olup, vatandaşlarımızın beklentilerinin karşılanması hususunda hassasiyetini dile getirerek, çalışmalar esnasında bu vesileyle vatandaşlarımızla bir araya gelmiş, ilçemizdeki çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunmuştur.

Belediye Başkanımız çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada; “Merkez Mahallemize bağlı sokakların bakım onarımı ve parke taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kış ayları gelmeden ihtiyaç olan sokakların bakım onarımlarının ve parke taşı döşemelerinin tamamlanmasını istiyoruz. Şuan İlçemiz Merkezine bağlı sokakların bakım onarımı ve yaya kaldırım çalışması tamamlandı. Bu sokakların devamında Bahçeli evler ve Kozköy Mahallesine bağlı Sokakları da kapsayan bu çalışmalar neticesinde en kısa sürede zarar gören kaldırımların ve yolların vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz.” Dedi.