Merkez Mahallesi Oyun Parkı Çalışmaları

2018-10-02

Yakakent Belediyesi, gerçekleştirdiği çalışmalar ile ilçe merkezine ve sokaklarına yeni parklar kazandırmaya devam ediyor.

İlçemiz genelinde okullarımıza ve ihtiyaç duyulan noktalara yapılmak üzere Belediyemiz imkanları ile temin edilen 11 adet çocuk parkı oyun gruplarının altyapısı tamamlanan alanlarda oyun parkı montajı devam ediyor.

Belediyemiz İlçe merkezine ve sokaklarında vatandaşların nefes alacağı alanların sayısını artırma ve çocukların da rahatça oyun oynayabilmesi yönündeki çalışmalarını sürdürüyor.

Yakakent Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Merkez mahallemize bağlı 72.ci, 101.ci ve İnönü sokağa çocuk oyun grupları yapım çalışmalarını tamamlanıp halkımızın hizmetine sunmuştur.

Çalışma alanını ziyaret eden Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma; ‘’Çocuklarımız ülkemizin geleceği. Onların fiziksel ve psikolojik gelişimi için oyun parkları ve rekreasyon alanlarının temin edilmesi de bizim görevimiz. Bu kapsamda ilçemizde kurulmak üzere 11 adet çocuk parkı alanı oyun gruplarının teminini gerçekleştirdik.

İlçemizin muhtelif alanlarında ve okullarımızda ihtiyaç duyulan bölgelere çocuk parklarımızı kuracağız. Günümüzde çocuklarımızın zamanlarının çoğunu bilgisayar başında geçirdiği bu dönemde onların fiziksel gelişimi için üzerimize düşen sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz. Hizmetlerimiz çocuklarımıza, ailelere ve tüm halkımıza hayırlı olsun’’ dedi.