Merkez Mahallesi Pelitdibi Sokak Beton Yol Çalışmaları

2018-08-17

Geçen yıl uygulamaya koyduğumuz “Her Mahalleye 500 Metre Beton Yol” projesi bu yılda devam ediyor.

Merkez mahallemize geçen yıl yaptığımız beton yollara ilave olarak, bir süredir sağlıklı bir şekilde hizmet veremeyen Pelitdibi sokak Şehir mezarlığı mevkii içi bazı yolların parça parça halinde beton yol kaplaması yapımı hususunda Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen beton yol kaplama çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, İlçe Kaymakamı Sayın Bahar Kaya ve Büyükşehir Meclis Üyesi Turan Çakır ile birlikte Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapımına devam edilen beton yol çalışma alanlarını yerinde görmek üzere Pelitdibi sokağa yaptığı ziyarette, mahalle halkıyla bir araya gelerek çalışma alanları hakkında istişarelerde bulundular.

Mahalle sakinlerimizin yapılmakta olan beton yol çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiği ziyarette Belediye Başkanımız bütün mahallemizde bozulan yollarımızda dâhil tüm mahallelerimizde ulaşım kalitesini arttıracak şekilde yol çalışmalarına devam edileceğini ifade etti.

Yol çalışmaları hakkında bilgi alan Belediye Başkanımız bölgedeki incelemelerini tamamlayarak mahallemizden ayrıldı.