Merkez Mahallesi Recep Köyü Mevkii Beton Yol Çalışmalarımız Devam Ediyor

2018-09-20

İlçemizde yapımı tamamlanan altyapı projesi nedeniyle zarar gören yol ve yaya kaldırım yenileme çalışmaları, beton yol çalışmaları ve peyzaj çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Günel ve Belediye Meclis Üyesi Turan Çakır ilçemiz Merkez Mahallesine bağlı Recep Köyü Mevkii deki yapımı tamamlanan, devam eden ve yapımına başlanılacak beton yol çalışma alanlarını yerinde inceledi.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapımı tamamlanan, devam eden ve yapımına başlanacak olan beton yol çalışma alanlarını yerinde görmek üzere çalışma alanlarına yaptığı ziyarette Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, mahalle halkıyla bir araya gelerek çalışma alanları hakkında fikir alış verişinde bulundu.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma çalışmalara bizzat katılarak, yerinde yapılan tespitlerle çalışmaları denetlemiş olup, vatandaşlarımızın beklentilerinin karşılanması hususunda hassasiyetini dile getirmiştir. Çalışmaları takip ederken bu vesileyle vatandaşlarımızla bir araya gelmiş, Belediyemizin çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunmuştur.

Mahalle sakinlerimizin yapımı tamamlanmış ve yapımına başlanacak olan beton yol çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiği ziyarette Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma bütün mahallemizde bozulan yollarımız dâhil tüm mahallelerimizde ulaşım kalitesini arttıracak şekilde yol çalışmalarına devam edileceğini ifade etti.

Yol çalışmaları hakkında bilgi alan Belediye Başkanımız bölgedeki incelemelerini tamamlayarak mahallemizden ayrıldı.