Merkez Mahallesi Torun Köyü Mevkii Üst Yapı Çalışmalarımız

2018-10-11

Üst yapı çalışmaları kapsamında İlçemiz Merkez Mahallesi bağlı Torun Köyü sokakta parke taş kaplama ve peyzaj çalışmaları başlanmıştır.

İlçemizde bir süredir devam eden altyapı projesi nedeniyle zarar gören yol ve yaya kaldırımlarının bakım onarım ve yenileme çalışmaları üst yapı düzenlemeleri kapsamında parke taş kaplama ve peyzaj çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte çalışmalara bizzat katılarak, yerinde yapılan tespitlerle çalışmaları yerinde incelemiş olup, vatandaşlarımızın beklentilerinin karşılanması hususunda hassasiyetini dile getirerek, çalışmalar esnasında bu vesileyle vatandaşlarımızla bir araya gelmiş, ilçemizdeki çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunmuştur.