Muhtarlar Derneğinden Başkan Kıyma’ya Teşekkür Plaketi

2019-03-14

Yakakent Muhtarlar Derneği, Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma’yı ziyaret ederek mahallelerde yapmış olduğu üstün hizmet ve muhtarlar derneğine vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür plaketi taktim etti.

Yakakent Muhtarlar Derneği Başkanı ve Gündüzlü Mahalle Muhtarı Niyazi Çiçek ile beraberindeki Mahalle Muhtarları Mecit Baş, Şenol Acar, Sadık Okur ve Alaattin Korkmaz Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma’yı makamında ziyaret etti.

Muhtarlar, Başkan Kıyma’ya sorun ve talepleri yerinde tespit etmek amacıyla gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleri ve kendilerine verdiği destekten dolayı plaket verdi.

Muhtarlar, mahallelerimize ziyaretler gerçekleştirerek sorunları yerinde tespit etmeniz ve çözmek için gösterdiği gayretleri, bizlere ve ilçemize verdiğiniz önemin göstergesidir. Bu değerin farkında olduğumuzu bilmenizi isteriz dedi.

Başkan Kıyma ise İlçemizin her alanında yapmış olduğumuz çalışmaların birer takipçisi olan, bizlerin hizmetlerini her alanda temsil eden kıymetli Mahalle muhtarlarımıza bu düşüncelerinden ötürü teşekkür ediyorum.

Hep birlikte güzel İlçemiz için bir şeyler yapmaya gayret ve çaba gösteriyoruz. Bu çalışmalarımız ve desteklerimiz şimdi olduğu gibi önümüzdeki süreçte de devam edecektir dedi.