Muhtarlar Gününde Muhtarlardan Başkana Ziyaret

2017-10-19

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle İlçemiz muhtarları Başkanımız Hüseyin KIYMA’yı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyin muhtarlarımıza verdiği özel önemin sonucunda 19 Ekim 2015 tarihinden itibaren 19 Ekim tarihi muhtarlar günümüz olarak kutlanmaktadır.

Muhtarlarımız katılımcı demokrasimizin ve yerel hizmetlerin en önemli unsurları arasında da yer almaktadır. Yılın 365 günü ve günün ise her anında fedakârca insanlarımızın hizmetinde bulunmaktadır. Devletimizin, vatandaşımıza dokunan en sıcak eli ve vatandaş nezdindeki belki ilk kapısı olan muhtarlarımızın yaptıkları hizmetler her türlü takdirin üstündedir.

Bugüne kadar görev yapmış ve bugün görevde bulunan muhtarlarımızın 19 Ekim muhtarlar gününü kutluyor, yaptıkları değerli hizmetler için çok teşekkür ediyor. Başta her türlü terörle mücadele de ve 15 Temmuz FETÖ ihaneti sırasında şehit olan muhtarlarımız olmak üzere aramızdan ayrılan muhtarlarımızı rahmet ve şükranla anıyor, hayatta olan muhtarlarımıza sağlıklı ömürler diliyorum.” Dedi.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA’nın Muhtarlarımıza çeşitli ikramlarından sonra hatıra fotoğrafın çekilmesiyle ziyaret son buldu.