Mustafa Yurt’tan Veda Ziyareti

2017-12-21

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma’yı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma; ” Samsun’umuzun güler yüzlü bir hizmet adamı olan Büyükşehir Belediyemiz Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt beyefendi 36 yıllık kamu hayatı boyunca çeşitli alanlarından görevini en iyi şekilde yerine getirerek emekli olmuştur. Uzun yıllardır Samsun’a ve Büyükşehir Belediyesine verdiği hizmetlerinden ve nazik ziyaretinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında sağlık, sıhhat ve başarılar dilerim.” dedi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt” Büyükşehir Belediyemizde Genel Sekreter Yardımcısı görevim boyunca Samsun’umuz için elimden gelen hizmeti yapmaya çalıştım.36 yıllık kamu görevimi tamamlayarak emekli olup, uzun zamandır vakit ayıramadığım aileme, arkadaşlarıma ve dostlarıma zaman ayırmak istiyorum. Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma’ya çalışmalarında başarılarının devamını dilerim. ”dedi.