Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zihni Şahin ilçemizi ziyaret etti.

2018-10-24

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zihni Şahin ilçemizi ziyaret ederek Mahalle Muhtarlarımızla biraraya geldi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zihni Şahin, Belediye Başkanlığımızı ziyaret ederek Mahalle Muhtarlarımızla bir araya geldi.

Toplantıya Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş, Belediye Meclis üyemiz Turan Çakır, Ak Parti Alaçam İlçe Başkanı Selahattin Alkan, Ak Parti Yakakent İlçe Başkanı Ahmet Günel, Samsun Büyükşehir Belediyesi bürokratları, İlçemiz kurum amirleri ve mahalle muhtarlarımız katıldı.

İlçemiz Mahalle Muhtarlarının talep ve sorunlarının dinlendiği toplantıda, Samsun Büyükşehir Belediyesi yatırım programları ve projeleri, Belediyemizin mahallelerimizde devam eden projeleri ele alınarak değerlendirilmelerde bulunuldu.

Sohbet havasında geçen toplantıda söz alan Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zihni Şahin’in ziyaretleri sebebiyle duydukları memnuniyeti dile getirirken, Büyükşehir Belediyesinin ilçemizdeki yatırımları ve ilgileri sebebiyle teşekkürlerini iletti.