Sarıgöl ve Büyükkırık Mahalle Muhtarlarımızın Teşekkür Ziyaret.

2018-01-12

İlçemiz Sarıgöl Mahallesi ve Büyükkırık Mahallesi muhtarlarımız Sayın Rahmi Baş ve Yılmaz Er beraberlerindeki vatandaşlarımız ile Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma’yı ziyaret ettiler.

Özellikle 2017 yılı içerisinde mahallelerimizde yapılan beton yok kaplaması çalışmaları ve yeni yolların açılması hususunda Belediyemiz tarafından yapılan çalışmalar hususunda memnuniyetini dile getiren muhtarlarımız, Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma’ya bizzat teşekkürlerini ilettiler.

Belediye Başkanımız muhtarlarımızın ve beraberindeki vatandaşlarımızın, İlçemizde sürdürülen hizmetler ile ilgili gösterdiği nazik ziyaretlerinden dolayı ilgi ve destek nedeniyle müteşekkir olduğunu ifade etti.