Sayın Valimiz Osman Kaymak İlçemize Ziyarette Bulundu

2017-11-01

Samsun Valisi Sayın Osman Kaymak İlçemize ziyarette bulunarak bir dizi programlara katıldı.

Samsun Valisi Sayın Osman Kaymak İlçemiz ziyaretine ilk olarak Yakakent kaymakamlık makamını ziyaret ederek başladı.

19 Mayıs İlçe Kaymakamı ve Yakakent İlçe Kaymakam V. Sayın Yavuz Güner tarafından kaymakamlık toplantı Salonu’nda verilen brifingin ardından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin köy yollarında büyük çalışmaları var. Bu çalışmalardan dolayı belediyemize teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakamlık brifinginin Ardından Yakakent Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma’yı makamında ziyaret ederek, Yakakent Belediyesinin ilçede yapmış olduğu yatırımlar ve projeleri hakkında bilgi aldı.

Yakakent Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma ” Öncelikle Sayın Valimiz Osman Kaymak Beye nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederim. Yakakent Belediyesi olarak ilçemizde yapmış olduğumuz yatırımlar ve planlanan projeler hakkında kendisine bilgiler aktardık, bilgi alış verişinde bulunduk” dedi.

Samsun Valisi Sayın Osman Kaymak ” Bugünde Samsun ilimizin yükselen değerlerinden biri olan Yakakent ilçemizi ziyarete geldik. Aldığım bilgiler doğrultusunda özellikle son yıllarda yapılan yatırımlar ile Yakakent ilçemizin çehresi değişmiş yaşam kalitesi artmıştır. Bizlerde bu toplantılarda Samsun’u ve Samsunluları daha yakından tanıma, sorunları belirleme ve çözüm üretme noktaları konusunda birlikte akıl üretmeye çalışacağız. Bütün ilçelerimizin gelişmesi, kalkınması ve yaşam kalitesinin artması için mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

Daha sonra İlçe programı kapsamında Belediyemiz Sosyal Hizmetler ve Çözüm Merkezi Salonu’nda Muhtarlarla bir araya gelen Samsun Valimiz Sayın Osman Kaymak, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Turan Çakır, Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, muhtarlarımızın dilek, talep ve şikayetlerini yerinde dinlemelerinin ardından program son buldu.

Düzenlenen programa Samsun Valisi Sayın Osman Kaymak, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Turan Çakır, 19 Mayıs Kaymakamı Sayın Yavuz Güner, Yakakent Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, Yakakent Belediyesi Meclis Üyeleri, daire amirleri ve Muhtarlar katıldı.