Tıbbi Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Kursu Sertifika Dağıtım Töreni Yapıldı

2018-03-07

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ile İŞKUR Bafra Hizmet Müdürlüğü tarafından, Meslek Edindirme Kursları kapsamında gerçekleştirilen Tıbbi Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Kursu’nun sertifika töreni Yakakent Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Çözüm Merkezi’nde yapıldı.

Programa Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA’nın yanı sıra, İlçe Kaymakamı Sayın Selin Sarı,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çiçek, İŞKUR Samsun İl Müdür Yardımcıları Köksal Kır, Sait Gül, İŞKUR Bafra Hizmet Merkez Müdürü Yakup Ergenlik, Çalışma ve İş Kurumu Bafra Hizmet Merkezi Müdürlüğü Koordinatör Şefi Cemal Özer, Yakakent Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kadir Çakır ile kurs öğretmenleri, kursiyerler ve aileleri katıldı.

Sertifika töreninde bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, “14 kursiyerin almış olduğu sertifika ile yetiştiricilik konusunda ve özellikle ticaret hayatına atılmada önemli destek sağlayıcı unsur olarak görülmesine kesin gözüyle bakılan bu programın zaman içerisinde tekrar yapılması planlanmaktadır. Yine İlçemiz Milli Eğitim Müdürlüğü ve İŞKUR İl Müdürlüğü işbirliği ile yakın zamanda faaliyetlerine devam edeceğini dile getiren Belediye Başkanımız, sertifikasını alan tüm kursiyerleri tebrik ederek başarılı bir ticaret hayatına atılmalarını beklediğini dile getirdi. Gençlerimiz geleceğin güzel Türkiye’si için hem yetişmiş kaliteli elemanlar, hem de gelecek adına umut vadediyorlar” dedi. Ayrıca kurs öğretmenlerine emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Program protokol tarafından kursiyerlere sertifikalarını vermesiyle son buldu.