Üst Yapı Çalışmalarımız Devam Ediyor.

2018-02-15

İlçemizde bir süredir devam eden altyapı projesi nedeniyle zarar gören yol ve yaya kaldırımlarının bakım onarım ve yenileme çalışmaları üst yapı düzenlemeleri kapsamında parke taş kaplama ve peyzaj çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Üst yapı çalışmaları kapsamında İlçemiz Merkez Mahallesi Sağlık Ocağı mevkiine bağlı 104’cü, 105’ci, 106’cı sokakta alt yapı çalışmaların tamamlandığı bölgelerde parke taş kaplama ve peyzaj çalışmaları başlanmıştır.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, Belediyemiz Fen İşleri Müdürü Volkan Ünlü ile birlikte çalışmalara bizzat katılarak, yerinde yapılan tespitlerle çalışmaları yerinde incelemiş olup, vatandaşlarımızın beklentilerinin karşılanması hususunda hassasiyetini dile getirerek, çalışmalar esnasında bu vesileyle vatandaşlarımızla bir araya gelmiş, ilçemizdeki çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunmuştur.

Belediye Başkanımız çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada; “Merkez Mahallemize bağlı sokakların bakım onarımı ve parke taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yağmurlar gelmeden ihtiyaç olan sokakların bakım onarımlarının ve parke taşı döşemelerinin tamamlanmasını istiyoruz. Şuan İlçemiz Merkezine bağlı sokakların bakım onarımı ve yaya kaldırım çalışması tamamlandı. Bu sokakların devamında Kocatepe, Pelitdibi, Sağlık Ocağı, Bahçeli evler ve Kozköy Mahallesine bağlı Sokakları da kapsayan bu çalışmalar neticesinde en kısa sürede zarar gören kaldırımların ve yolların vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz.” Dedi.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma; İlçemizde devam eden çalışmalarla ilgili gösterdikleri hassasiyet ve alakalarından dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz olmak üzere, Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun ÖNCEL, SASKİ Genel Müdürü Kamil DEMİRCİOĞLU, SASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanı Muhlis YEŞİLYURT, Yakakent İlçe SASKİ Müdürlüğü çalışanları ve emeği geçen herkese teşekkürlerini sunarak çalışma alanından ayrılmıştır.