Vali Erdoğan Cebeci İlköğretim Okulu Oyun Parkı Çalışmaları

2018-10-11

Yakakent Belediyesi eğitime verdiği destek kapsamında Vali Erdoğan Cebeci İlköğretim Okulu bahçesinde çocuklar için oyun parkı kurdu.

Yakakent Belediyesi eğitime verdiği desteği sürdürmeye devam ediyor. Öğrencilere ve okullara her fırsatta destekte bulunan Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma bu kapsamda daha önce yemekhane çalışmasının yapıldığı Vali Erdoğan Cebeci İlköğretim Okulu bahçesine çocuklar için oyun parkı kurdu.

Yakakent Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından çeşitli oyun elamanlarının montajının yapıldığı okulda, öğrenciler oyun parkının sevincini yaşadı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Yakakent Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Kıyma, eğitime önem verdiklerini söyledi.

Vali Erdoğan Cebeci İlköğretim Okulu bahçesinde yapılan çalışmaları değerlendiren Başkan Kıyma, “Vali Erdoğan Cebeci İlköğretim Okulu bizim çok önem verdiğimiz okullarından bir tanesi. Taşımalı eğitimle çevre mahallelerden gelen öğrencilerin toplandığı bir alan. Bu alanda daha önce çevre düzenlemesini ve yemekhane yaptık. Şimdi ise yapılan çalışmalar ile çocuk oyun parkını Vali Erdoğan Cebeci İlköğretim Okuluna kazandırıyoruz. Yapılan çalışmalar ile güzel bir alan ortaya çıktı. Çocuklarımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Okul çevresinde yapılan düzenlemelerden ve son olarak kurulan oyun parkından memnuniyetlerini dile getiren öğrenciler ise Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma’ya teşekkür ettiler.