Volkan ÜNLÜ’ ye Veda Yemeği.

2018-08-10

Belediyemizde 16 yıl görev yapan ve ardından kendi isteği ile Bafra SASKİ Şube Müdürü olarak Samsun Büyükşehir belediyesi SASKİ Genel Müdürlüğüne geçiş yapan Belediyemiz Fen İşleri Müdürümüz Volkan Ünlü için veda yemeği düzenlendi.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürü Volkan Ünlü düzenlenen veda yemeğine Yakakent Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA, Yakakent Belediyesi Birim Müdürleri ve Belediyemiz personelleri katıldı.

Düzenlenen veda yemeğinde konuşan Hüseyin KIYMA; "Belediyemizde 16 yıl gibi uzun bir süre çalışan Fen İşleri Müdürümüz Volkan Ünlü ‘ye emekleri için çok teşekkür ediyorum.

Volkan Bey’in aramızdan ayrılmasının hüznünü yaşıyoruz. Volkan Bey uzun yıllar belediyemizde ve ilçemizde birçok başarılı işe imzasını atmıştır. Kendilerine bundan sonraki görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Yemekte söz alan Volkan Ünlü; "Yakakent Belediyesindeki görevimden ayrılmış olmakla beraber bu ayrılışın bir veda olduğunu düşünmüyorum. Ben yine sizin yanınızdayım. Görev yaptığım on altı yıllık süre içerisinde pek çok anılarımız oldu. Mesai arkadaşlarım ile geçirdiğimiz günleri, yaşadığımız zor ve keyifli çalışma anlarımızı unutmamız mümkün değil. Başta Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA olmak üzere, bu gecenin gerçekleşmesinde emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum." Dedi.

Gece, Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA’nın, Belediyemiz Fen İşleri Müdürü Volkan Ünlü’ye hizmet plaketi hediye etmesiyle son buldu.