Yakakent Belediyesi, Kurduğu Oyun Parkları İle Çocukları Sevindiriyor

2018-09-25

Yakakent Belediyesi eğitime verdiği destek kapsamında Kozköy Anaokulu ve Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde çocuklar için oyun parkı kurdu.

Yakakent Belediyesi eğitime verdiği desteği sürdürmeye devam ediyor. Öğrencilere ve okullara her fırsatta destekte bulunan Yakakent Belediyesi bu kapsamda daha önce çevre düzenleme çalışmasının yapıldığı Kozköy Anaokulu ve Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesine çocuklar için oyun parkı kurdu.

Yakakent Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından çeşitli oyun elamanlarının montajının yapıldığı okulda, öğrenciler oyun parkının sevincini yaşadı.

BAŞKAN KIYMA “ÇOCUKLARIMIZ VE VATANDAŞLARIMIZ İÇİN ÖZEL BİR ALAN İNŞA ETTİK

Konuya ilişkin açıklama yapan Yakakent Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Kıyma, eğitime önem verdiklerini söyledi. Kozköy Anaokulu ve Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde yapılan çalışmaları değerlendiren Başkan Kıyma, “Kozköy Anaokulu ve Anadolu İmam Hatip Lisesi bizim çok önem verdiğimiz o bölgenin önemli okullarından bir tanesi. Taşımalı eğitimle çevre mahallelerden gelen öğrencilerin toplandığı bir alan. Bu alanda daha önce çevre düzenlemesini yaptık. Şimdi ise yapılan çalışmalar ile çocuk oyun parkını Kozköy Anaokulu ve Anadolu İmam Hatip Lisesine kazandırıyoruz. Yapılan çalışmalar ile güzel bir alan ortaya çıktı. Çocuklarımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

OKUL MÜDÜRÜ DURAN,  BAŞKAN KIYMA’YA TEŞEKKÜR ETTİ

Kozköy Anaokulu ve Anadolu İmam Hatip Lisesine yapılan destekleri ve son olarak inşa edilen oyun parkı hakkında açıklamalarda bulunan Kozköy Anaokulu ve Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Recep Duran, “Yakakent Belediyesi tarafından okulumuza büyük destek veriliyor. Daha önce zemini ve çevre düzenlemesi yapılan okulumuzda şimdide Yakakent Belediyesi tarafından altı kauçuk ile kaplanan oyun parkı inşa ediliyor. Bu tür destekleri bizden esirgemeyen Yakakent Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Kıyma’ya ve ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Okul çevresinde yapılan düzenlemelerden ve son olarak kurulan oyun parkından memnuniyetlerini dile getiren öğrenciler ise Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma’ya teşekkür ettiler.