Yakakent Muhtarlar Derneğinden, Başkan Kıyma ’ya Ziyaret

2018-04-20

Yakakent Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Çiçek, beraberinde Küplüağzı Mahallesi Muhtarı Senayi Danacı, Liman Mahallesi Muhtarı Sezai Özdemir, Kürüz Gürgenlik Mahallesi Muhtarı Şenol Acar, Kayalı Mahallesi Muhtarı Satılmış Akyüz ve Çamalan Mahallesi Muhtarı Alaattin Korkmaz ile birlikte Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Kıymayı makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü.

Başkan Kıyma, muhtarlara 2014 yılından bu yana gerçekleşen ve önümüzdeki dönem içerisinde gerçekleşecek projeleri anlattı. Muhtarların sorunlarını da dinleyen Kıyma Yakakent’te hizmet etmekten mutluluk duyduğunu belirterek “Yerel yöneticilerin ortak amacı vatandaşa hizmettir.” dedi.

MUHTARLARIMIZ GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ

‘Muhtarlar bizim için önemli. Muhtarlık makamı yerel yönetimlerin başladığı yerdir’ diyen Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma “Muhtarlarımızla el ele vererek İlçemize hizmet ediyoruz. Muhtarlarımız günün 24 saati halkın hizmetinde. Vatandaşlarımız da sıkıntılarını önce muhtarlarımıza anlatıyor. Bu yüzden muhtarlarımız bizim halk içindeki temsilcimiz, gözümüz, kulağımız. Mahallelinin isteklerini, beklentilerini, sorunlarını, muhtarlarımızdan öğreniyor, bölgeye hizmeti işbirliği içinde gerçekleştiriyoruz. Ortak hedefimiz millete hizmet etmek ise bizler de bu yolda muhtar arkadaşlarımız ile bir bütün halinde çalışıyoruz” diye konuştu.

Ziyarette konuşan Yakakent Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Çiçek, Belediye Başkan Hüseyin Kıyma’nın önemli hizmetlere imza attığını belirterek, “Öncelikle Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma’ ya bizlere gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ederim. Başkanımız ile her alanda çalışmalarımız devam ediyor. Bugüne kadar muhtar arkadaşlarımız ile bir bütün halinde çalışıyor olması bizleri çok mutlu ediyor. Şehrimize kazandırdığı başarılı hizmetlerin devamını diliyoruz” dedi.