Yakakent Spor Kulübü Güreş Takımımız Başkanımızı Ziyaret Etti

2018-10-23

Güreşçilerimiz Yıldızlar 1. Lig Müsabakaları Öncesinde Başkanımızı ziyaret etti.

Türkiye Güreş Federasyonu faaliyet programı kapsamında yer alan Yıldızlar 1. Lig müsabakaları 24-28/10/2018 tarihlerinde Afyon’da yapılacaktır. 2017 yılında Yıldızlar 2. Liginde Türkiye 3. Sü olarak 1. Lige yükselme başarısı gösteren takımımız Büyükler Serbest Güreş 1. Liginden sonra Yıldızlarda da 1. Lige yükselerek göğsümüzü birkez daha kabartmıştır.

Müsabakalar öncesinde Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma’yı makamında ziyaret eden sporcularımızla yakından ilgilenen Belediye Başkanımız; Sporcularımızla gurur duyuyoruz, bu zamana kadar sporcularımıza Yakakent Belediyesi olarak her türlü desteği verdik, bundan sonra da desteğimiz devam edecek.Onlar sayesinde ilçemizin adını Türkiye’nin her yerinde duyuruyoruz. Sporcularımızı ve antrenörlerimizi bir kez daha tebrik ediyor, 24-28 Ekim de yapılacak olan müsabakalarda başarılar diliyorum.” Dedi.