BAŞKANDAN TYP ÇALIŞANLARINA VEDA TOPLANTISI

12.12.2016

2015 yılı Kasım ayından bu yana İŞKUR’un TYP programı kapsamında Yakakent Belediyesi’nde çalışmaya başlayan 69 işçinin çalışma süreleri sona erdi.

2015 yılı Kasım ayından bu yana ”Toplum Yararına Projesi” kapsamında 9 aylık periyotlarla  Belediyemizde istihdam edilen 69 kişilik geçici işçilerin çalışma sürelerinin sona ermesi ile Yakakent Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA çalışanlara başarılı, gayretli çalışmalarından ve emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanımız, ayrıca çalışanlara haklarını helal etmelerini ve yakın bir gelecekte sizlerle beraber çalışmayı arzu ettiğini belirtti.  Başkan KIYMA, İŞKUR çalışanlarının bundan sonraki yaşamlarında başarı ve sağlık temennisinde bulundu.

DİĞER FOTOĞRAFLARI