Yeşilköy Mahallesi Dumanlı Mevkii Stabilize Yol Bakım-Onarım Çalışmaları

12.12.2016

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, İlçemiz Yeşilköy Mahallesi Dumanlı Mevkii’nde başlatılan stabilize yol bakım-onarım ve yol genişletme çalışmaları yerinde inceledi.

Belediyemiz ekipleri tarafından Mahalle içi yol bakım-onarım ve yol genişletme çalışmaları kapsamında; Çepni Mahallesi Güzveren mevkii, Çamalan Mahallesi Kilitçi mevkii ve Kuzuören Mahallesi Döllek mevkiinin devamında Yeşilköy Mahallesine bağlı Dumanlı Mevkiinde stabilize yol bakım onarım ve yol genişletme çalışmalarını yerinde inceleyen, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma: “İlçemiz Mahallelerindeki Belediyemiz sorumluluk alanlarında planlanan Beton yol yapım çalışmalarının ardından, ihtiyaç önceliklerine yönelik olarak günlük ve haftalık programlanarak belli bir plan ve proje doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

DİĞER PROJELER